Om Megleravtale.no

Megleravtale.no er en digital sammenlikningstjeneste for eiendomsmeglere. Vi hjelper deg med å finne den beste eiendomsmegleren når du skal selge boligen eller ønsker en verdivurdering. En helt automatisk prosess, som starter med noen få tastetrykk.

Når du skal velge en eiendomsmegler, er det mange hensyn å ta. I et konkurransebasert marked er det mange meglere å velge mellom, med forskjellig kompetanse og kunnskap om sine lokalmarkeder, i tillegg til forskjellige pris- og salgsstrategier. Ikke bruk unødvendig mye tid på å ringe hver enkelt. Med en sammenlikningstjeneste som Megleravtale vil du få kontakt med de beste meglerne i ditt nærområde. Vi samarbeider med eiendomsmeglere over hele landet, og med noen tastetrykk sender vi en forespørsel, som gir deg de beste tilbudene.

Markedet forandrer seg raskt, og det er viktig å ha en eiendomsmegler som er oppdatert på det siste. Meglere må følge med i ny teknologi, og de beste meglerne gjør det de kan for å tilpasse seg markedet slik at du som kunde får den beste eksponeringen for boligen din. Hos Megleravtale finner du alltid oppdaterte eiendomsmeglere, som leverer høy kvalitet på tjenestene sine.

Idrett krever flere tusen timer med trening for å bli god. Meglerbransjen kan sammenlignes med dette. De beste eiendomsmeglerne er de som har mange års erfaring, og sitter med god kunnskap om markedet. En god eiendomsmegler er opptatt av å gi deg den beste servicen, og tar seg god tid til å forklare hele prosessen. De har også et godt nettverk, og kan sette deg i kontakt med andre aktører som kan være nyttige i en bolighandel, slik som stylister, håndverkere, takstmenn og innhenting av data fra Statens Kartverk.

Hvilken rolle har Megleravtale?

Vi er ikke et selvstendig eiendomsmeglerfirma, men en uavhengig sammenligningstjeneste som samarbeider med flere meglere, med et mål om at du får best mulig tilbud. Når du registrerer deg gjennom vår tjeneste, formidler vi informasjonen din videre til våre partnere, som i tur og orden presenterer sine tilbud for deg. Hvis du blir kunde hos en av våre partnere, kan vi få et fastsatt honorar. Det er dermed selskapene som betaler oss, og rådgivningen vår blir kostnadsfri for deg.

Tilbudene du får gjennom tjenesten er selvfølgelig helt uforpliktende, og du står fritt til å takke nei hvis du likevel ikke ønsker å snakke med en megler. Du vil få tilsendt en skriftlig bekreftelse på forespørselen din per e-mail. I noen tilfeller kan du også automatisk bli bedt om å bekrefte ditt telefonnummer. Vi deler kun informasjonen med relevante selskaper, som har nytte av denne i form av å sende deg et godt tilbud. Ingen andre selskaper vil ha tilgang til informasjonen din, og informasjonen vil slettes helt når bruksområdet faller bort.

Hvem står bak Megleravtale?

Tjenesten har sitt utløp fra den tiden vi jobbet som selgere i mobilbransjen, og så hvor store sprik det var mellom de ulike leverandørenes tjenestetilbud. Samtidig var det vanskelig å komme i kontakt med salgsavdelingen, da de stort sett bare var interessert i å kontakte nye, potensielle (og kalde) kunder. Det ønsket vi å gjøre noe med. I dag finnes det allerede mange muligheter for å sammenligne ulike tilbud på markedet, men som regel med begrensede resultat, og spesielt om det gjøres på egen hånd. We got you covered.

Hva om denne prosessen kunne effektiviseres? Vi begynte i utgangspunktet å bygge tjenestene våre for å skaffe relevante kunder til eget bruk, men innså raskt at behovet var større enn vi hadde forutsett. Derfor ble de raskt leverandøruavhengig og kundesentrert: slik at vi samarbeider med de aller fleste, og på et generelt grunnlag ønsker å tilby deg best mulig avtale.

Ideen om å bygge leverandøruavhengige og kundesentrerte tjenester vokste seg raskt større. Selskapet bak tjenesten er i dag et teknologiselskap som jobber med lead generation og digital markedsføring for flere store merkevarer i Skandinavia. Vi er en god gjeng med eksperter innen digital markedsføring, salg og systemutvikling, som sammen jobber for å skape smarte løsninger som matcher riktige kunder med riktige merkevarer. Siden oppstarten i 2020 har vi levert flere tusen leads og kunder til våre partnere. Jobber du i et meglerselskap, og ønsker flere kunder? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger. Takk for at du bruker oss!

Beste hilsen
Dine venner hos Megleravtale.no

Hent ditt uforpliktende tilbud »