Bli affiliate

Ønsker du å hjelpe oss med å bli best på digitale sammenlikningstjenester, og samtidig tjene gode penger?

Megleravtale.no er en digital sammenlikningstjeneste for eiendomsmeglere. Vi formidler kontakt mellom privatpersoner og eiendomsmeglere, slik at man kan få tilsendt et tilbud på boligsalg og verdivurdering med få tastetrykk. Selskapet bak denne tjenesten driver en rekke portaler innenfor CCP (consumer comparison), der hovedmålet er å formidle kontakt og tilbud på en enkel måte.

Nå søker vi flere affiliate-partnere som kan hjelpe oss med å øke brukermassen. Som affiliate-partner er det viktig for oss at du besitter relevante nettsider og tjenester innen eiendom, eksempelvis vedlikehold, oppussing, interiør eller privatøkonomi. Våre tjenester er innholdsfokuserte, og vi ønsker å bidra med godt fagstoff innen vårt fagområde for å gi mulig rådgivning til våre brukere.

Tjenesten er helt kostnadsfri for brukeren. Gjennom en affiliate-modell kan vi tilby deg en kompensasjon hver gang en unik bruker registrerer seg gjennom din lenke. Vi ønsker alle former for publishere velkommen, uansett størrelsen på ditt nettsted.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med oss i dag, så ser vi på muligheten for et samarbeid.